Kilpailuttajasi.fi: Uusi yritysten ja kuluttajien kohtaamispaikka

Kustannustehokas kohtaamispaikka

Kilpailuttajasi.fi on tarjouspyyntöpalvelu joka yhdistää kuluttajat ja yritykset yhdessä paikassa. Sivustolla kuluttajat voivat kilpailuttaa kodinpalvelut ilmaiseksi. Yrittäjillä oli selkeä visio palvelusta heti kättelyssä. Kartoituspalaverissä kävimme läpi heidän kokoaman kattavan materiaalin kotisivuista, järjestelmästä ja visuaalisesta ilmeestä. Palaverin pohjalta laitoimme hanskat heilumaan.

Toteutus

Kotisivut toteutettiin WordPress pohjan päälle käyttäen Elementor sivustorakentajaa. Kotisivuista tehtiin näyttävät ja asiakkaille helppokäyttöiset. Toimeksiantajien toiveena oli myös sivuston itse muokkaaminen projektin jälkeen ja Elementor oli tähän paras ratkaisu. Tarjouspyyntöjärjestelmä tehtiin Full Stack -tekniikoilla käyttäen frontendissä Reactia, sekä backendissä Node.js:ää ja Expressiä. Tietokantana toimii MongoDB. Palvelu optimoitiin myös responsiiviseksi mobiili- ja tablet laitteille.
” Projekti toteutettiin ideaamme ja visiotamme noudattaen. Lopputuloksesta tuli enemmän kuin se mitä haluttiin. Pisteet siitä. ” – Niko Kalliolepo, Toimitusjohtaja

Post tag :

Asiakas:

Kilpailuttajasi.fi

Mitä tehtiin?

Verkkosivut, Tarjouspyyntöjärjestelmä, SEO Alkubuusti

Vieraile sivuilla:

Seuraa meitä