Simppelitsivut -> Simppelit sivut

Oletko aloittava yrittäjä? Oletko ensimmäisiä verkkosivuja vailla? Haluatko muuten vaan simppelit sivut?

Sivut maaliin kertaheitolla

Simppelitsivut juuri se mitä aloittava yrittäjä tarvitsee. Olemme sisällyttäneet pakettiin kaiken, mitä tarvitset verkossa näkymiseen! 

Vitaalit ohjelmat

Saat paketissa kaikki vitaalit ohjelmat ja ominaisuudet. Yhteydenottolomakkeesta, Google-työkalujen konsultointiin ja yrityssähköposteihin.

Hetkessä valmis

Sivujen julkaisuun niiden rakentamisen aloittamisesta menee noin viikko. Sivut on kiva saada julkaistua pian, jotta niitä pääsee hyödyntämään heti työssä.

Simppelit Sivut

199€ /kk/3kk (+alv. 24%)
 • 1 sivu
 • Ilmainen Webhotelli (1 vuosi)
 • 3 kuvaa (kuvapankki)
 • Hakukoneystävällinen rakentaminen
 • Yhteydenottolomake
 • Some-linkkaukset
 • Puhelin & sähköposti -linkkaukset
 • Kartta / sijainti
 • Yrityssähköpostit
 • Google-työkalut konsultointi
 • Vuoden ILMAINEN ylläpito (arvo. 199€)

Halpa, helppo ja huoleton

Halpa hinta – Kulujen tarkkailu ja minimointi on yksi menestymisen salaisuus. Voit maksaa sivut kolmessa osassa vain 289€/kk, joka tarkoittaa, että rahaa jää muuhunkin.

Helppous – Teemme sinulle valmiit sivut viikossa, ja annamme avaimet onnistumiseen. Tuotat itse vain kirjoitetun sisällön ja mahdollset omat kuvat.

Huolettomuus – tarjoamme kaikille sivustoille (Simppelitsivut-paketti) ensimmäisen vuoden maksutonta ylläpitoa (arvo 199€). Ylläpidolla varmistut siitä, että päivitykset on kunnossa ja sivusto on varmuuskopioitu.

Toimitat itse vain:

 • Domain (verkkotunnus)
 • Tekstisisältö
 • Omat kuvat
 • Yhteystiedot

 

JOS ET USKO, NIIN KOKEILE ITSE!

 

Muutama esimerkki töistämme

Verkkosivut tehdään asiakkaan näköiseksi, ja palvelemaan tarkoitusta. Rakennamme verkkosivut siten, että ne palvelevat tarvittaessa pitkäänkin ja että niitä on helppoa lähteä laajentamaan, kun on sen aika.

Niin rehellinen myyntipuhe, kuin myyntipuhe voi olla

Verkkosivut on jokaisen alkavan yrittäjän, ja miksi ei jo kokeneemmankin yrittäjän mielessä. Jonkin näköinen näkyvyys ja käyntikortti on verkossa tärkeää, sen ymmärtää hölmökin.

Simppelitsivut on suunnattu nimenomaan niille, jotka haluavat aloittaa homaansa simppelisti, niin sanoitusti potkasta homman käyntiin, ilman isompia riskejä.

Pienet riskit ja pieni hinta toki tarkoittaa sitä, että omaakin vaivaa sivuihin joutuu vähän näkemään. Sisällöntuotto on yksi asia jota, et välttämättä tässä kohtaa halua ulkoistaa.

Tuotat sivulle oman sisällön, mutta autamme toki sinua keksimään aiheet ja asettelemaan sisällön sivuille siten, että sitä on mukavaa kuluttaa.

Yhteenveto:

Jos etsit helppoa, halpaa, nopeaa ja simppeliä ratkaisua verkkosivujen olemattomuuteesi, tässä on juuri sellainen. Turhaan lähdet merta edemmäksi kalaan opettelemalla itse verkkosivujen rakentamista, tai kilpailuttamalla kaikki Suomen mainostoimistot. Tuskin törmäät parempaan tarjoukseen.

< Simppeli on kaunista >

Mikä järki meille?

”Jos pidämme palveluamme niin hyvänä asiakkaalle, mitä me siitä hyödymme? Täytyyhän meidän hyötyä jotenkin? Oikein.

Simppelitsivut on ensimmäinen oikea yrityksemme ja liiketoimintamme. Se on perustettu vuonna 2021 ja yksinkertaisia ja ei niin yksinkertaisia verkkosivuja on takana yli 100 kpl.

Tiedämme siis mitä on olla alkava yrittäjä. Alussa jokainen euro merkkaa, ja tärkeintä on päästä hyvään vauhtiin.

Olemme itse päässeet alun yli, ja teemme nykyään isommille asiakkaille isompia palveluita, aina some markkinoinnista graafiseen suunnitteluun ja mainoskuvauksiin.

Tavoitteemme on auttaa yrityksiä alkuun ja alun yli, jotta niistä (sinusta) kasvaa isompi toimija ja potentiaalinen isompi asiakas meille tuolevaisuudessa.

Emme siis yritä nyhtää kaikkea kerralla, vaan luotamme siihen, että tulevaisuutesi yrittäjänä on taattu, ja annat meille myöhemmin mahdollisuuden auttaa sinua lisää matkallasi.”

Miko Anttila, Toimitusjohtaja