Google-markkinointi

Saavuta kohderyhmäsi silloin kun ne jo etsivät sinua. Google-markkinointi on tehokas tapa lisätä myyntiä.

Mitä on Google-markkinointi?

Google markkinointi on varmin ja nopein tapa nostaa yrityksesi Google hakukoneen kärkisijoille. Maksetun mainonnan avulla tavoitat tehokkaasti uusia potentiaalisia asiakkaita juuri sinun kohderyhmästäsi.

Google Auditiointi

Perehdymme yrityksesi mainonnan nykytilanteeseen, ja tarkistamme mahdollisesti vanhat kampanjat läpi. Katsauksen jälkeen suunnittelemme yhdessä Google markkinoinnin tavoitteet ja budjetin.

Kampanjat

Google markkinoinnin ammattilaisemme rakentavat yrityksellesi yksilölliset mainoskampanjat hakukoneeseen. Valitsemme hakusanat, kirjoitamme sisällön ja luomme visuaalisesti ehjän kokonaisuuden.

Seuranta ja optimointi

Seuraamme ja optimoimme käynnissä olevia kampanjoita, jotta saisimme niistä kaiken hyödyn irti. Tarvittaessa teemme muutoksia hakusanoihin, kampanjan sisältöön tai budjettiin.

Konsultointi

Google markkinointimme sisältää konsultointia, joka tarkoittaa, että ohjaamme sinua tekemään valintoja, jotka tukevat markkinointiasi.

Raportointi

Raportoimme tuloksista tasaisin väliajoin, jotta tiedät aina mitä vastinetta saat sijoituksellesi.

Tulostakuu

Olemme varmoja oman tiimimme osaamisesta ja haluamme siksi antaa työllemme tulostakuun. (Tämä ei kuuluu pienimpiin sopimuksiin)

Markus-Simppelitsivut.fi

Saavutetaan asiakkaasi silloin kun he jo etsivät palveluasi!

Maksettu mainonta Googlen alustoille on tehokas reitti nousta hakutuloksissa nopeasti. Onnistunut markkinointi tuo sinulle lämpimiä liidejä, uusia asiakkaita ja erittäin tärkeää dataa liiketoiminnastasi. Ole meihin yhteydessä, jos haluat haluat laittaa markkinointiin yhden kolikon sisään ja saada aina kaksi takaisin.

Tavoitteiden asettaminen.

Markkinoinnille on tärkeää asettaa tavoitteet. Tavoitteet ohjaavat toimintaa ja antavat raamit suunnittelulle. Tehdäänkö markkinointia liidien toivossa vai tunnettuuden lisäämiseksi?

Data on markkinoinnin sydän.

Jokaisen markkinointia tehokkaasti tekevän täytyy seurata dataa. Oikeanlainen datan kerääminen ja sen tulkitseminen erottaa hyvän ja huonon markkinoinnin. 

Tulos tai ulos.

Markkinoinnin pitää tuottaa tuloksia. On tulokset sitten kävijöitä verkkosivuilla tai tilaukset verkkokaupasta, ilman tuloksia markkinointi on turhaa. Ammattilaisen avulla pääset tavoitteisiisi todennäköisimmin!

Näitä kysytään usein.

SoMe-markkinointi on sosiaalisen median kanavilla toteutettua markkinointia. Yleisimpiä SoMe-markkinoinnin tyylejä on Meta- (Facebook, Instagram), Snapchat-, TikTok- ja LinkedIn- mainokset. Yleisesti SoMe-markkinoinnista mainostaja maksaa klikki perusteisesti (CPC).

Markkinointiin on vaikeaa antaa mitään yleistä hintaa. Sen hinta perustuu työn määrään, joka vaihtelee riippuen kampanjan tarkoituksesta, ulkoistettavan työn määrästä ja markkinoinnin tavoitteista. Markkinointiin on kuitenkin hyvä varata minimissään 400€/kk + mainosbudjetti.

SoMe eli sosiaalinen media tarkoittaa internetin alustoja joiden avulla ihmiset kommunikoivat ja joihin käyttäjät voivat luoda sisältöä. Tunnetuimpia SoMe alustoja ovat mm. Facebook, Instagram, TikTok, Youtube ja Snapchat.

Mainostaminen sosiaalisessa mediassa mahdollistaa markkinoinnin kohdentamisen tarkasti omalle kohderyhmälleen. Kohdentamisessa voidaan ottaa huomioon ikä, sijainti tai vaikka kiinnostuksen kohteet. SoMe-markkinointi on edullista suhteessa moneen muuhun markkinointi tapaan.