Graafinen suunnittelu

Grafiikalla erotutaan joukosta. Uniikit käyntikortit, toimistotilan teippaukset, esitteet ja paljon muita mahdollisuuksia erottua!

Käyntikortit-simppelitsivut.fi

Käyntikortit

Lähtötilanteen selvittäminen oikeilla SEO työkaluilla ja mittareilla on tuloksien kannalta erittäin tärkeää. Siihen pohjautuu strategia, jolla tuloksia lähdetään hakemaan.

Esitteet - Graafinen suunnittelu

Esitteet

Hakukoneoptimointi sisältää monia toimenpiteitä näkyvistä näkymättömiin. Yleisesti ne jaetaan kolmeen osaan, eli sisäiseen, tekniseen ja ulkoiseen optimointiin.

Mainos - Graafinen suunnittelu

Mainokset

Sisällön tuotanto on tärkeä osa hakukoneoptimointia sillä tieto on se, mitä käyttäjät hakukoneesta etsivät. Ammattilaisen tuottama sisältö pärjää paremmin hakukoneessa.

Illustraatiot - Graafinen suunnittelu

Illustraatiot

Hakukoneoptimointimme sisältää konsultointia, joka tarkoittaa, että ohjaamme sinua tekemään valintoja, jotka tukevat näkyvyyttäsi. 

Teippaukset - Graafinen suunnittelu

Teippaukset

Raportoimme tuloksista tasaisin väliajoin, jotta tiedät aina mitä vastinetta saat sijoituksellesi.

Simppelitsivut.fi-logo-graafinen_suunnittelu

Logot

Olemme varmoja oman tiimimme osaamisesta ja haluamme siksi antaa työllemme tulostakuun. (Tämä ei kuulu pienimpiin sopimuksiin)

Miko-Simppelitsivut.fi

Asiakkaat luovat ensimmäisen mielipiteen heti ulkoasun perusteella!

Ulkoasu ja grafiikka ovat tärkeä osa imagoa ja brändiä. Uniikit kuvat ja ilmeet jäävät mieleen ja muistuttavat brändistäsi. Yhtenäinen, brändin mukainen ilme kertoo ammattitaidosta ja ajankohtaisuudesta. Pyydä tarjous suunnittelusta!

Erotu joukosta.

Ihmiset kiinnittävät automaattisesti huomiota ”normaalista” poikkeavaan. Luodaan yrityksellesi ilme, joka ei jää huomaamatta!

Ammattilaisen näkemys.

Brändin ja grafiikan suunnitteluun on hyvä ottaa ammattilainen kaveriksi. Graafinen suunnittelija osaa ohjata oikeaan suuntaan ja tuoda visiosi eloon!

Nopea toimitus.

Joskus tulee tilanne, että tarvitsee kiireellisesti apua suunnitteluun. Voit aina kysyä toimitusaikaa työllesi!

Näitä kysytään usein.

Graafinen suunnittelu on visuaalista suunnittelua. Graafisen suunnittelijan työn kuvaan voi kuulua esimerkiksi esitteiden, käyntikorttien, logojen tai teippausten suunnittelua.

Graafiseen suunnitteluun on olemassa paljon erilaisia työkaluja. Käyteytyimmät ovat kuitenkin varmasti Adoben ohjelmat, kuten Illustrator, Photoshop ja InDesign.

Graafinen ohjeistus tarkoittaa ohjeistusta jonka suunnittelija laatii, jossa kerrotaan mm. mitä värejä, fontteja ja tyylejä yrityksen viestinnässä tulee käyttää, jotta brändi on yhtenäinen.