Graafinen suunnittelu

Grafiikalla erotutaan joukosta. Suunnittelemme yrityksesi käyntikortit, toimistotilan teippaukset, esitteet ja paljon muuta!

Female web designer working overtime

Logot

Logon avulla erotut ja voit jättää muistijäljen asiakkaisiin. Suunnittelemme brändisi mukaisen logon, jonka avulla jäät varmasti mieleen!

Käyntikortit ja esitteet

Suunnittelemme brändiäsi vahvistavat ja ainutlaatuiset käyntikortit ja esitteet.

Two brochures with digital advertising brief course surrounded by documents
Online Streamer builds profitable audience via subscriptions and ads in vibrant, modern home office

Mainokset

Suunnitelemme puolestasi niin digi- kuin printtimainoksesi.

Illustraatiot

Etsitkö ainutlaatuista tapaa erottua kilpailijoistasi? Illustraatiot täydentävät brändiäsi ja viestivät tarinaasi visuaalisesti. Piirrämme tuotteisiin ja markkinointimateriaaleihin hahmot ja muut kuvitukset. Kerro meille ideasi niin me toteutamme sen!

Christmas decorated showcase with old bicycle, fir branches, glass shiny toys and vintage lantern

Teippaukset

Suunnittelemme yrityksellesi teippaukset esimerkiksi toimitiloihin tai ajoneuvoihin. 

Kolme kertaa miksi

Huippulaatuinen osaaminen

Meillä on laaja kokemus ja osaaminen graafisesta suunnittelusta. Panostamme laatuun ja luovuuteen jokaisessa projektissamme varmistaaksemme, että lopputulos ylittää odotukset.

Yksilöllinen lähestymistapa

Jokainen projekti on meille ainutlaatuinen. Tunnemme yrityksesi tarpeet ja pyrimme luomaan räätälöityjä ratkaisuja, jotka sopivat brändiisi ja tavoitteisiisi täydellisesti. Hyvällä grafiikalla erotut kilpailijoista.

Nopea toimitus, ei odottelua

Joskus tulee tilanne, että tarvitsee kiireellisesti apua suunnitteluun. Toteutamme graafista suunnittelua nopeallakin aikataululla. Voit aina kysyä toimitusaikaa työllesi!

Asioita, joita saatat miettiä

Graafinen suunnittelu on visuaalista suunnittelua. Graafisen suunnittelijan työn kuvaan voi kuulua esimerkiksi esitteiden, käyntikorttien, logojen tai teippausten suunnittelua.

Graafiseen suunnitteluun on olemassa paljon erilaisia työkaluja. Käyteytyimmät ovat kuitenkin varmasti Adoben ohjelmat, kuten Illustrator, Photoshop ja InDesign.

Graafinen ohjeistus tarkoittaa ohjeistusta jonka suunnittelija laatii, jossa kerrotaan mm. mitä värejä, fontteja ja tyylejä yrityksen viestinnässä tulee käyttää, jotta brändi on yhtenäinen.