Kuinka saada näyttävä ilmainen sähköposti-allekirjoitus?

sähköposti-allekirjoitus-1024x563 (1)

Kun käytät sähköposteissasi visuaalisesti näyttävää allekirjoitusta annat jokasen sähköpostin yhteydessä digitaalisen käyntikorttisi. Et varmaan fyysisesti antaisi asiakkaallesi A4:sta revittyä nurkkaa, josta juuri ja juuri saa selvää? Ei todellaakaan! Sähköpostiallekirjoitus on erittäin arvokas lisä ja se on helppo tehdä. Jos et vielä osaa, niin tämän blogin jälkeen sinullakin on luottamusta herättävä allekirjoitus.

sähköposti allekirjoitus malli

Kun asiakas vastaanottaa ammattimaisen sähköpostiallekirjoituksen herättää se siinä uskottavuutta, luottamusta ja brändisi arvokkuutta. Lähes kaikki sähköpostialustat tukevat HTML-koodia, jolla nämä allekirjoitukset tehdään. Älä säikähdä! Tämä ei vaadi tippaakaan tietotaitoa koodaamisesta. Netti on pullollaan palveluita, joiden sivuilla voi tehdä näyttäviä allekirjoituksia. Usein nämä palvelut vain maksavat. Ärsyttävää maksaa, jos kumminkin haluaa vain yhden allekirjoituksen. Ilmaisia palveluita on myös, mutta niitä on vaikea löytää. Onneksi me löysimme ja haluamme nyt jakaa tämän tiedon kanssanne! Käytimme yllä olevassa kuvassa olevan allekirjoituksen tekoon Signature Hound nimistä sivustoa.

Miten sähköposti allekirjoitus tehdään?

Ensimmäisenä surffaat Signature Houndin sivuille tästä linkistä.

Seuraavaksi sivustolle täytyy luoda käyttäjä. Rekisteröitymisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistus viestin, jolla vahvistetaan sähköpostiosoitteesi. Näiden vaiheiden jälkeen päästään suoraa asiaan!

Aloittaaksesi allekirjoituksen muokkaamisen täytyy ensin perustaa uusi sellainen. Oikeassa ylänurkassa on nappi ”New Signature”, klikkaa sitä. Seuraavaksi annat allekirjoituksellesi nimen. Tämä nimi ei näy missään. Nimeämisen jälkeen pääset valitsemaan 8:sta eri mallipohja vaihtoehdosta mieluisen itsellesi. Jos osaamista löytyy voi HTML-koodia myös muokata itse ja näin kustomoida vielä enemmän.

Itse käytin mallikuvassa mallia ”Vertical 03”. Mallin valitsemisen jälkeen surffaa vasemmassa laidassa olevasta menusta kohtaan ”Personal Info” ja muokkaa sieltä omat henkilökohtaiset tietosi oikeiksi. Lisää kuva, nimi, mahdollinen titteli, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Omien tietojen jälkeen surffataan taas vasemmasta laidasta kohtaan ”Business Info”. Tänne muokataan kaikki tiedot yrityksestäsi. Yrityksen logo, nimi, osoite, nettisivuosoite, logo ja sosiaaliset mediat. Tietojen täytön jälkeen valitse valikosta ”Design” kohta. Täältä voit muokata allekirjoituksen ulkoasun värejä ja fontteja.

Allekirjoitukseen voi myös lisätä ”Call-To-Action” kuvakkeen. Jos esimerkiksi teillä on kampanja käynnissä voit tähän laittaa mainoksen ja linkittää sen kotisivuillesi. Muista vain tehdä oikean kokoinen mainoksesta! Viimeisenä kohdassa ”Disclaimer” voit kustomoida tekstin, joka on allekirjoituksen alla. Signature Hound antaa hyvän automaattisen tekstin valmiiksi, jota ei välttämättä tarvitse edes muuttaa.

Kun allekirjoitus on valmis täytyy se liittää käyttämääsi sähköpostiohjelmaan. Vasemmasta ylänurkasta kohta ”Install Signature” löydät ohjeet kaikkien eri vaihtoehtojen asennukseen!

Onneksi olkoon, nyt sinullakin on luottamusta herättävä sähköpostiallekirjoitus. Ei se sen vaikeampaa ollut. Seuraavaksi sähköposti laulamaan ja hankkimaan uusia asiakkaita!