SoMe-markkinointi

Mainosta siellä missä tavoitat kohderyhmäsi parhaiten. SoMe-markkinonti on edullinen tapa saada nimesi tuhansien silmäparien alle!

Mitä on SoMe-markkinointi?

SoMe-markkinointi kattaa kaiken sosiaalisen median alustoilla tapahtuvan maksetun markkinoinnin. Suosituimpia kanavia on Facebook, Instagram, TikTok ja LinkedIn.

Strategia

Lähtötilanteen selvittäminen oikeilla SEO työkaluilla ja mittareilla on tuloksien kannalta erittäin tärkeää. Siihen pohjautuu strategia, jolla tuloksia lähdetään hakemaan.

Kampanja

Hakukoneoptimointi sisältää monia toimenpiteitä näkyvistä näkymättömiin. Yleisesti ne jaetaan kolmeen osaan, eli sisäiseen, tekniseen ja ulkoiseen optimointiin.

Sisältö

Sisällön tuotanto on tärkeä osa hakukoneoptimointia sillä tieto on se, mitä käyttäjät hakukoneesta etsivät. Ammattilaisen tuottama sisältö pärjää paremmin hakukoneessa.

Konsultointi

Hakukoneoptimointimme sisältää konsultointia, joka tarkoittaa, että ohjaamme sinua tekemään valintoja, jotka tukevat näkyvyyttäsi. 

Raportointi

Raportoimme tuloksista tasaisin väliajoin, jotta tiedät aina mitä vastinetta saat sijoituksellesi.

Tulospohjainen (vaihtoehto)

Olemme varmoja oman tiimimme osaamisesta ja haluamme siksi antaa työllemme tulostakuun. (Tämä ei kuulu pienimpiin sopimuksiin)

Miko-Simppelitsivut.fi

Optimoidaan sivusi hakukoneiden kärkeen!

Hakukoneet pyrkivät tarjoamaan mahdollisimman hyvää ja kattavaa tietoa sitä etsiville, joten tarjotaan sitä sinunkin asiakkaillesi. Pelkästään informaatio ei tänä päivänä kuitenkaan riitä, vaan se pitää osata esittää oikein. Tässä me astumme kuvaan. Tiedämme mistä naruista vedellä kun pitää saada tuloksia aikaan!

Tavoitteiden asettaminen.

Markkinoinnille on tärkeää asettaa tavoitteet. Tavoitteet ohjaavat toimintaa ja antavat raamit suunnittelulle. Tehdäänkö markkinointia liidien toivossa vai tunnettuuden lisäämiseksi?

Data on markkinoinnin sydän.

Jokaisen markkinointia tehokkaasti tekevän täytyy seurata dataa. Oikeanlainen datan kerääminen ja sen tulkitseminen erottaa hyvän ja huonon markkinoinnin. 

Tulos tai ulos.

Markkinoinnin pitää tuottaa tuloksia. On tulokset sitten kävijöitä verkkosivuilla tai tilaukset verkkokaupasta, ilman tuloksia markkinointi on turhaa. Ammattilaisen avulla pääset tavoitteisiisi todennäköisimmin!

Näitä kysytään usein.

SoMe-markkinointi on sosiaalisen median kanavilla toteutettua markkinointia. Yleisimpiä SoMe-markkinoinnin tyylejä on Meta- (Facebook, Instagram), Snapchat-, TikTok- ja LinkedIn- mainokset. Yleisesti SoMe-markkinoinnista mainostaja maksaa klikki perusteisesti (CPC).

Markkinointiin on vaikeaa antaa mitään yleistä hintaa. Sen hinta perustuu työn määrään, joka vaihtelee riippuen kampanjan tarkoituksesta, ulkoistettavan työn määrästä ja markkinoinnin tavoitteista. Markkinointiin on kuitenkin hyvä varata minimissään 400€/kk + mainosbudjetti.

SoMe eli sosiaalinen media tarkoittaa internetin alustoja joiden avulla ihmiset kommunikoivat ja joihin käyttäjät voivat luoda sisältöä. Tunnetuimpia SoMe alustoja ovat mm. Facebook, Instagram, TikTok, Youtube ja Snapchat.

Mainostaminen sosiaalisessa mediassa mahdollistaa markkinoinnin kohdentamisen tarkasti omalle kohderyhmälleen. Kohdentamisessa voidaan ottaa huomioon ikä, sijainti tai vaikka kiinnostuksen kohteet. SoMe-markkinointi on edullista suhteessa moneen muuhun markkinointi tapaan.