Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimoinnilla voit saada sivusi hakutulosten kärkeen orgaanisesti. Ammattilaisen avulla se tapahtuu todennäköisemmin ja nopeammin!

Mitä on hakukone-optimointi?

Hakukoneoptimointi on verkkosivujesi tekniikan ja sisällön parantamista. Optimoinnilla parannetaan yrityksesi orgaanista näkyvyyttä Googlen hakukoneessa ilman erillistä mainosbudjettia. Tavoitteena nostaa yrityksesi aivan hakukoneen kärkipäähän, sinulle tärkeillä hakusanoilla.

SEO Auditiointi

Lähtötilanteen selvittäminen oikeilla SEO työkaluilla ja mittareilla on tuloksien kannalta erittäin tärkeää. Siihen pohjautuu strategia, jolla tuloksia lähdetään hakemaan.

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi sisältää monia toimenpiteitä näkyvistä näkymättömiin. Yleisesti ne jaetaan kolmeen osaan, eli sisäiseen, tekniseen ja ulkoiseen optimointiin.

Sisällöntuotanto

Sisällön tuotanto on tärkeä osa hakukoneoptimointia sillä tieto on se, mitä käyttäjät hakukoneesta etsivät. Ammattilaisen tuottama sisältö pärjää paremmin hakukoneessa.

Konsultointi

Hakukoneoptimointimme sisältää konsultointia, joka tarkoittaa, että ohjaamme sinua tekemään valintoja, jotka tukevat näkyvyyttäsi. 

Raportointi

Raportoimme tuloksista tasaisin väliajoin, jotta tiedät aina mitä vastinetta saat sijoituksellesi.

Tulostakuu

Olemme varmoja oman tiimimme osaamisesta ja haluamme siksi antaa työllemme tulostakuun. (Tämä ei kuulu pienimpiin sopimuksiin)

Miko-Simppelitsivut.fi

Optimoidaan sivusi hakukoneiden kärkeen!

Hakukoneet pyrkivät tarjoamaan mahdollisimman hyvää ja kattavaa tietoa sitä etsiville, joten tarjotaan sitä sinunkin asiakkaillesi. Pelkästään informaatio ei tänä päivänä kuitenkaan riitä, vaan se pitää osata esittää oikein. Tässä me astumme kuvaan. Tiedämme mistä naruista vedellä kun pitää saada tuloksia aikaan!

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.

Hakukoneoptimointi tuottaa erinomaisia tuloksia silloin, kun päätät panostaa alkuanalyysiin ja luomaan strategian. On elintärkeää tietää mihin suuntaan lähtee kulkemaan.

Hakukoneoptimointi perustuu dataan.

Teemme hakukoneoptimointia dataan perustuen, joka tarjoittaa, että seuraamme koko prosessin ajan avainlukuja ja teemme aina sitä, josta uskomme saavamme parhaita tuloksia!

Aktiivisella työllä huipputuloksiin.

Hakukoneoptimointi ei ole sprintti vaan maratoni. Se joka vakuuttaa hakukoneet uusimmalla ja parhaalla tiedolla, saa parhaat sijoitukset hakukoneessa. Voit varmasti kuvitella, ettei siihen riitä nopea fiksaus tai sprintti.

Näitä kysytään usein.

Hakukoneoptimointi on sivuston muokkaamista siten, että hakukoneet osaavat tarjota tuotettasi sitä etsiville. Tavoitteena hakukoneoptimoinnissa on, että sivusi löytyy hakutulosten kärjestä oikeilla hakusanoilla haettaessa.

Hakukoneoptimoinnille ei ole selkeää hinnoittelua, koska se perustuu tavoitteisiin ja osaamiseen. Jos tavoitteet on kovia, ne vaatii enemmän työaikaa. Hakukoneoptimoinnista pyydetään 50 eurosta aina 150 euroon tunnilta. Tuntihinta yleensä riippuu tekijän kokemuksesta ja osaamisesta.

SEO tulee sanoista Search Engine Optimization, joka suoraan suomennettuna tarjoittaa hakukoneoptimointia. SEM on taas lyhenne sanoista Search Engine Marketin, joka suomeksi tarkoittaa hakukonemarkkinointia. Niiden erona on, että hakukoneoptimoinnissa sijoituksia (mainospaikka) pyritään hankkimaan orgaanisesti, eli ilman että paikasta maksetaan. Hakukonemarkkinoinnissa maksetaan päästäkseen näkyville hakukoneessa. Maksu on yleensä klikki-perusteinen eli maksat jokaisesta klikkauksesta.

Hakukoneet ovat sivustoja, jotka välittävät informaatiota sitä etsiville. Hakukoneiden tehtävä on toimittaa hakijoille mahdollisimman laadukasta informaatiota. Yleisimpiä hakukoneita ovat mm. Google, Yahoo ja Microsoft Bing.

 
Luultavasti et ole vahvistanut yritysprofiiliasi. Ennen kuin olet suorittanut vahvistamisen loppuun, ei tietosi näy Googlessa.