Verkkosivut.

Verkkosivut
- Yrityksen digitaalinen käyntikortti

Parhaimmillaan verkkokauppa on myyjä, joka ei lepää. Suunnittelemme verkkokaupan käyttö- ja ostokokemukset aina räätälöidysti jokaiseen tarpeeseen. 

Yritykset menettävät jatkuvasti asiakkaita pelkästään se takia, että verkkokauppa ei vaikuta luotettavalta. Rikkinäiset ja vanhan näköiset sivut on varmin keino karkottaa suuri osa asiakkaista. Verkkokauppaan investoiminen on mille tahansa yritykselle yhtä tärkeää kuin ravintolalle sijainti.

Usein kysytyt kysymykset.

Otamme huomioon sen, että sinun täytyy keskittyä omaan liiketoimintaasi ja juuri siksi olet ulkoistamassa verkkosivujen rakentamisen ammattilaiselle. Pitkän kokemuksen vuoksi olemme osanneet rakentaa prosessista niin kivuttoman, että yleensä selvitään kahdella tai kolmella 30 minuutin palaverilla. Autamme sinua suunnittelusta alkaen aina sivujen julkaisuun ja ylläpitoon saakka!

Kuuluu ja ei. Sisällön kirjoittaminen on lisäpalvelu, joka ei halvimpiin paketteihimme kuulu lähtökohtaisesti. Lisäpalveluna voit sen kuitenkin ulkoistaa meille, jolloin sisällön sivuillesi kirjoittaa ammattilainen! Kysy lisää sisällöntuottamisesta konsultaatiossa!

Yksinkertaisessa verkkosivuprojektissa kuluu suunittelusta julkaisuun noin 3-5 viikkoa. Projektin kestoon kuitenkin vaikuttaa kommunikaation aktiivisuus sekä projektin koko. Annamme aina arvion projektin kestosta konsultaatiossa!

Ei! Laskutamme projektimme kahdessa osassa. Ensimmäinen osa laskutetaan enne sen aloittamista, ja toinen osa juuri ennen sivujen julkaisua. Eli ei hätää, olet hyväksynyt lopputuloksen enne toisen erän maksamista!

Verkkosivujen on tarkoitus tuoda lisää asiakkaita.

Vaikka verkkosivut ovat yrityksen digitaalinen käyntikortti, tarvitsee sen myös tuottaa. Oikein suunnitellut sivut osaavat ohjata vierailijat haluamaasi toimintoon. Esimerkiksi yhteydenottoon, jäseneksi liittymiseen tai ostoon.

Simppeli one-page (alk.)

650€ + Alv 24%
 • 1 sivu
 • Yhteydenottolomake
 • Some-linkkaukset
 • Nopeusoptimointi
 • Sisällöntuotto

Simppelit sivut (alk.)

1 200€ + Alv 24%
 • 3+ sivua
 • Yhteydenottolomake
 • Asiakaspolun suunnittelu
 • Ulkoasun kustomointi
 • Some-linkkaukset
 • Nopeusoptimointi
 • Sisällöntuotto
Suosittu

Hinnat alkaen.

Kotisivujen hinnat herättävät kysymyksiä aina. Miksi hinnat vaihtelevat? Miksi toinen palveluntarjoaja tekee halvemmalla?

Kotisivut käsitteenä on hyvin laaja. Me Simppelitsivut.fi:llä haluamme tehdä verkkosivuja tarkoituksen mukaisesti. Tarkoitan, että haluamme että kotisivut on työkalu, eikä pakollinen paha.

Hinnoittelemme tuotteemme siten, että asiakkaana saat varmasti verkkosivut, jotka palvelevat käyttötarkoitustasi!

Voit huoletta klikata ”jätä yhteydenottopyyntö” -nappia ja aloittaa keskustelun meidän kanssamme. Vastaamme mielellämme kysymyksiinne, eikä keskustelun aloitus sido vielä mihinkään!

Kerralla kuntoon?

Simppeli-PRO (alk.)

2 500€ + + Alv 24%
 • 5+ sivua
 • Blogi
 • Asiakaspolun suunnittelu
 • Kustomoitu ulkoasu
 • Nopeusoptimointi
 • Sisällöntuotto
 • Räätälöidään ominaisuudet tarpeeseesi
Paras

Simppeli-PRO.

Kun haluat onnistua kerralla. Simppeli-PRO suunnitellaan juuri tarpeisiisi. Verkkosivuille voidaan ulkoistaa useita tehtäviä informoinnista datan keräämiseen ja myyntiin. Suunnitellaan kotisivuistasi osa liiketoimintaasi, jonka hyödystä ei ole kysymystäkään.

Tämä on sinulle sopiva tapa toteuttaa verkkosivut, jos haluat tehdä asiat kunnolla ja nautit siitä, kun hommat toimii!

Jätä yhteydenottopyyntö niin aloitetaan seuraavan onnistumisesi sunnittelu heti!

1.

Kartoituspalaveri

2.

Suunnittelu

3.

Toteutus

4.

Tarkistus

5.

Julkaisu

Miten edetään kysyt. Näin!

Aloitetaan kartoittamalla teidän tarpeet ja mietitään yhdessä paras ratkaisu juuri teille. Rimpauta meille tai jätä yhteydenottopyyntö ja me olemme teihin yhteydessä!

Pohjoisen työmoraali - Etelän tyylikkyys

Jotta tuntisit meidät paremmin!

Simppelitsivut.fi on yhdistelmä pohjoista työmoraalia ja eteläistä tyylikkyyttä. Tampereelle sijoittunut tiimimme on toteuttanut jo yli 100 onnistunutta projektia. Olemme nuoria yrittäjiä ja kannamme ylpeänä toiveikasta ja positiivista kiinnostusta tulevaisuuteen, sen kaikkine mahdollisuuksineen.

Haluamme tarjota palvelua jolla on oikea vaikutus liiketoimintaan ja tiedämme, että verkkosivuilla se on mahdollista. Haluamme myös asiakkaita, jotka tekevät työtään melkein malttamatta odottaa, mitä se tuo tullessan!

Toivottavasti saamme olla mukana rakentamassa teidän tarinaa!

Asiakastarinat.

selaa tarinoita töistämme

Näyttökuva 2022-11-10 kello 10.14.34

Daafin.fi: Tilaa taksi, vuokraa työvoimaa tai hae töihin

Näyttökuva 2022-11-10 kello 10.07.51

Mje-Fix: Nykyaikainen ajoneuvojen kunnossapitäjä

medicallounge

Medical Lounge Helsinki: Brändiuudistuksella kohti alan parhaimmistoa